Reviews

Steven Uyttersprot Van Lukas verzekeringen
Bart heeft bij ons op kantoor alle TL-lampen vervangen door een energievriendelijk LED-alternatief. Super tevreden van: correct en volledig volgens afspraak uitgevoerd!

Ivan Poels - Particuliere klant
Professionele vakman, correct vanaf het eerste contact en steeds volgens afspraak. Super blij met onze airco....dank je Bart, onze veranda is het aangenaamste plekje in huis tijdens de warme zomerdagen :-) TOP!

Marc Nevejans - Particulier klant
Bekwame man die zijn stiel kent en waar je kan op rekenen! Meer van de zulke mensen graag!

Anja Warrot - Van A naar Beter.com
Bart deed voor ons de installatie van een warmtepomp én de volledige elektrische installatie van ons bureau. Fijn om samen te werken met mensen die kwaliteit leveren én waarop je kan rekenen. Bedankt Bart!

Leila Van Der Mauten
Bart hielp me uit de nood toen ons kantoor last had van knipperende lampen. Bart was niet alleen snel, maar ook heel attent; we konden gewoon verder werken terwijl Bart zijn ding deed, en voor we het wisten, waren we weer gesteld. Het is ook fijn om met hem te communiceren: je weet bij Bart immers steeds waar je aan toe bent, en hij levert bovendien geen half werk af. Echt een aanrader!

Michel Engelen – particuliere klant
Goede uitvoering en afwerking van onze installatie. Prima service na verkoop, correcte afspraken. Een aanrader!

Nancy Van Bergen – particuliere klant
Airco door Bart laten installeren in living en slaapkamer. Zeer goed geadviseerd en zeer netjes afgewerkt. Bovendien had hij een heel esthetiek voorstel om de bekabeling weg te werken in een “nep” waterafloop aan de buitenkant van de woning.

Bart Moens van Bart Moens BVBA
Perfecte service aan eerlijke transparante tarieven. Aanbeveling gegeven en onmiddellijk gereageerd.

Ghislain De Graeve Van Autorama
Bart is een echte vakman. Er was een aanpassing nodig van ons stroomnet voor aansluiting van een compressor. Bart heeft dit op zeer korte tijd afgehandeld en levert vakkundig en netjes werk af. Een aanrader!

Gert Janssens van Kresoft
Bart heeft ons uit de nood geholpen bij een elektriciteitspanne: op een snelle manier het probleem gedetecteerd en hersteld. Bovendien heeft hij onze vergadertafel voorzien van een ingebouwd stroom- en elektriciteitspaneel: mooi en nauwkeurig afgewerkt. Top!

Yentl Feyaerts Van Klokhuis interieur
Bart , Je was één van de eerste in de planning en één van de laatste buiten. Het was aangenaam en rustig samenwerken met jouw. Ook al hadden we een strakke deadline. Je bleef rustig en dacht mee aan hoe we bepaalde uitdagingen gingen oplossen. Je belde en stelde vragen als er iets niet duidelijk was. Als we jou belden zorgde je voor een snelle service. Je communicatie, rust, kennis van zaken en stiptheid zijn maar enkele van je kwaliteiten. Je hebt het voor ons makkelijker gemaakt om de werf op te volgen waarvoor dank. We zijn blij dat we met jouw hebben mogen samenwerken. Het Klokhuis team.

Philip Van Den Berghe van Phivino
Zeer professionele en vlotte samenwerking gedurende de nieuwbouw van ons project. Heel goede suggesties mbt armaturen en elektronische oplossingen.