Missie

ALEKTRO &CO

Hallo, ik ben Bart D’hondt, papa van een energieke zoon en prachtige dochter. Als zaakvoerder stort ik mij volledig op de groei van Alektro & Co en blijven we steeds meer stappen zetten om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Het is de missie van Alektro & Co Bv om particulieren en ondernemers te begeleiden naar een duurzamere manier van verwarmen, koelen en ventileren van woon- en werkplekken. Alektro & Co staat er op om een duurzamere manier van leven aan te bieden. We willen het comfort van onze klanten het ganse jaar optimaal garanderen. Daarom willen  we meebouwen aan een gezondere, aangenamere, leukere werk- en woonplekken in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

 

Een ander net zo belangrijk doel is energie en de bijhorende kost zo laag mogelijk te houden. Bij Alektro & Co willen wij ervoor zorgen dat jij geld kan besparen, met respect voor natuur en ecologie. Wij staan er op dat wij een betere en mooiere wereld creëren voor onze kinderen en dit door zo ecologisch mogelijke oplossingen aan te bieden.

 

Wil je meebouwen aan deze toekomst? Dan ben je bij Alektro & Co aan het juiste adres.

ONZE WERKWIJZE

INFOGESPREK

We bieden onze klanten steeds een persoonlijk advies en een aangepaste oplossing voor hun noden.

OFFERTE

We geven een gedetailleerde offerte. Al onze installaties worden aangepast aan de eisen van onze klant.

INSTALLATIE

We zorgen ervoor dat de installatie zo vlot en proper mogelijk gebeurd. Eenmaal we klaar zijn laten we alles netjes achter.

OPVOLGING

Een optimale na-service en goede opvolging! We laten uw installatie zo lang mogelijk werken en renderen onder de meest optimale omstandigheden.

KWALITEITSGARANTIE

We bieden kwaliteitsvolle, mooie oplossingen en producten aan die goed zijn voor de portemonnee en het milieu en daarbij nog eens bijdragen tot het comfort van onze klanten. Ordelijk, net en stipt werken bij klanten is iets waarvoor we elke dag gaan!


Klantentevredenheid
dragen we bij Alektro & co hoog in het vaandel en is onze grootste kernwaarde.


Goede dienst na verkoop
organiseren voor zowel installaties door ons geplaatst als door andere installateur.

Bij Alektro & co draait het om service en klanten helpen.


Onze kwaliteitsgarantie:
als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf voeren we al onze interventies uit volgens de normen en op al onze kwalitatieve toestellen krijg je als klant een garantie van 2 jaar die bovendien verlengbaar is.

Icoon website Alektro and C° - Grimbergen - zonnepanelen - ventilatie - warmtepomp - airconditioning
Icoon website Alektro and C° - Grimbergen - zonnepanelen - ventilatie - warmtepomp - airconditioning
Alektro and C° - DUCO ventilation and sun control
alektroandco.be - airconditioning - icoon website

AIRCONDITIONING

Verhoog je comfort door te investeren in een airco waar je lange tijd van kan genieten. Verwarm/koel comfortabel en bovendien energiezuinig.

alektroandco.be - ventilatie - icoon website

VENTILATIE

Om kwaliteit van de binnenlucht te verbeteren, is een goede ventilatie nodig. De ventilatie omvat het vervangen van de lucht in een ruimte door zuivere en verse lucht. 

alektroandco.be - warmtepomp - icoon website

WARMTEPOMP

De warmtepomp is een energievriendelijke manier van verwarmen en koelen dankzij de nieuwste technieken die de klimatisatie perfectioneert.

alektroandco.be - zonnepanelen - icoon website

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen zetten letterlijk zonlicht om in elektriciteit. De energie die hiermee gebruikt wordt is een van de puurste vorm van duurzame energie.