Op zoek naar een elektricien in Vilvoorde? Gevonden!

Alektro & Co is uw elektricien voor Vilvoorde en omstreken. U kunt hem inschakelen voor algemene elektriciteitswerken, de installatie van airco en warmtepompen en voor elektrische installaties in kantoorruimtes, winkels en showrooms. Bart van Alektro & Co is gedreven en fier op zijn werk. Met hem is uw elektrische installatie altijd perfect in orde en tot in de kleinste details proper afgewerkt.

Elektricien uit Vilvoorde met passie voor verlichting

Elektricien Bart heeft van verlichting zijn passie gemaakt. Verlichting is het meest sfeervolle facet van elektriciteit. Ze geeft uw interieur een heel nieuwe look. Bij nieuwbouw, verbouwing of verfraaiing vindt Alektro & Co dan ook de beste en mooiste oplossing voor u. Ook hier weer zal u op de afwerking niets aan te merken hebben.

Functionele elektrische installatie voor uw bedrijf

De Vilvoordse elektricien Alektro & Co kan ook mooie referenties voorleggen als het gaat over elektriciteitswerken in bedrijven. Van kantoorruimtes tot autogarages, winkels en toonzalen. Hij werkt steeds een elektrisch plan op maat uit, met uiteraard voldoende stopcontacten en lichtpunten, veilige voorzieningen voor zwaardere apparaten en een zekeringskast die voorzien is op eventuele uitbreidingen in de toekomst. Alle leidingen liggen bijzonder gestructureerd en overzichtelijk en ze worden door Bart heel proper weggewerkt in uw interieur.

Krijg nu uw gratis offerte
© 2019 - disclaimer - sitemap -