U zoekt een elektricien in Laken? Bel naar Alektro & Co

Met deze elektricien uit Laken haalt u vakmanschap en beroepsernst in huis. Voor uw verlichting en algemene elektriciteitswerken adviseert Bart van Alektro & Co steevast de beste oplossingen. Discreet, zorgvuldig en professioneel plaatst hij elektrische installaties bij nieuwbouw, maar ook bij kleine verfraaiingen en grote renovatieprojecten.

Installateur warmtepompen

Op deze elektricien uit Laken kunt u ook een beroep doen voor de installatie van een warmtepomp. Hij helpt u bij de keuze van het juiste model in functie van rendement, installatiemogelijkheden en kostprijs. Bij de installatie van de warmtepomp gaat Bart uiterst zorgvuldig tewerk, zodat u er het maximum uit kunt halen en uw energiefactuur onder controle houdt.

Elektriciteit in Laken gespecialiseerd in verlichting

Alektro & Co heeft van de plaatsing van verlichting zijn handelsmerk gemaakt. Hij vertrekt van een bestaand plan of stelt eerst een verlichtingsplan op dat rekening houdt met uw interieur, gewenste lichtsterkte en sfeercreatie. Op basis van deze analyse stelt hij u de juiste design verlichtingsarmaturen voor, die hij met veel zin voor perfectie in uw interieur installeert.

Krijg nu uw gratis offerte
© 2019 - disclaimer - sitemap -